divendres, 1 de febrer del 2013

Una de les millors postes de sol de Tailàndia




Diuen que a Phayao és on es pot veure una de les millors posta de sol de Tailàndia, nosaltres la varem poder gaudir i ara la volem compartir amb tots vosaltres.


No us perdeu el vídeo, realitzat per més de 1.000 fotos, fetes cada 5 segons durant 1 hora i mitja.









8 comentaris:

  1. Hola parella! quin vídeo més maco, increíble la posta de sol...! seguiu veient moltes més i nosaltres gaudint-les!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei !!! gràcies !!!

      Hem arribat a Mae Salong, aquell poble de muntanya que ens vareu aconsellar, és preciós!!! gràcies per la recomanació ;)

      Elimina
  2. Hay que ver cuánto os sacrificáis por nosotros, tomando fotos de puestas de sol para que podamos disfrutarlas desde el sofá... ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja!!! Las puestas de sol son bonitas en todas partes, y aunque las compartamos (como representación de nuestro estado de ánimo!) Siempre mejor verlas en vivo y directo, asi que: Ala! A levantar el culo del sofá!! ;) besos!

      Elimina
  3. El Josep Maria ja l'ha mirat varies vegades i jo també, ens arriba amb tota la vostra essència, es genial poder compartir aquest vostre viatge, ens feu mes propers i això es genial
    Una abraçada molt forta
    us estimo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiii!!!! Que guai!!!! Vam estar a Phayao 4 o 5 dies i no ens vam perdre la posta de sol cap dia!!! El primer dia que la vam veure van al•lucinar!!! Quins colors, la immensitat de la posta de sol ens va fer posar la pell de gallina!!!

      L'endemà ja ànavem preparats amb la càmara i el trípode amb la intenció de compartir-ho amb vosaltres, ni que fos a través de la pantalleta de l'ordinador!

      Una abraçada molt i molt gran!!! (A tots dos!!!)

      Elimina
  4. Respostes
    1. La verdad es que si.... unos colores espectaculares !!!

      un abrazo Gonzalo

      Elimina